Nou pe aici? Creaza cont.
 
Nu esti inca inregistrat?
20.02.18
Instructiuni de utilizare
 
 
Meniu user
Instructiuni de utilizare
Cum ma inregistrez?
Pentru inregistrare pe acest site accesati sectiunea "Inregistrare" de la pagina principala (sau click aici), si completati campurile cu informatiile solicitate. Va rugam sa folositi date de inregistrare reale pentru putea fi contactat.
Cum modific datele mele de inregistrare?
Pentru modificarea datelor de inregistrare trebuie sa intrati in contul dumneavoastra si in meniu accesati sectiunea "Modificare profil". In aceasta sectiune gasiti campuri cu datele dumneavoastra pe care le puteti modifica si pentru confirmarea modificarlor apasati butonul "Modifica".
Cum modific contul meu ("Upgrade cont")?
Pentru a modifica contul dumneavoastra, intrati in sectiunea contul meu dupa ce v-ati inregistrat si accesati sectiunea "Upgrade cont". Alegand una din aceste optiuni veti fi directionat catre o pagina unde completati campurile cerute si alegeti compania de telefonie la care sunteti abonat. Dupa acesti pasi apasati "Plaseaza comanda". Vi se va afisa un cod pe care il veti trimite prin SMS, primid un e-mail de confirmare a inregistrarii platii.
Ce sunt "Notificarile de la Admin"?
"Notificarile de la Admin" reprezinta mesaje de la administratia site-ului, care au in general caracter informativ.
Ce sunt "Cum pot avea o reclama / banner pe acest site?
Pentru a avea o reclama / banner pe acest site ne puteti contacta la adresa betamax@betamax.ro sau la telefon 0741514114.
 
Cautare rapida
Cum ti se pare site-ul?
Foarte tare!
Bun
Bunicel
Ii lipsesc multe
Copyright - Sentimental.ro © 2018 Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate
Parteneri:

Matrimoniale Galati | Matrimoniale Iasi | Matrimoniale Brasov